KEŞANLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ

Derneğimiz, 09.03.1995 tarihinde Yeni Mah. 605 Sok. No: 3 D :12 Gaziosmanpaşa –İST adresinde kurulmuş olup, Kartaltepe Mah. Ürgüplü Caddesi, Eski Edirne Asfaltında Faaliyette bulunduktan sonra tarihinden itibaren kendi mülkü olan Kartaltepe Mah. Okul Cad. No: 5 Bayrampaşa\İST adresinde faaliyetini sürdürmektedir.

Amacı: Derneğimizin amacı, İstanbul da yada yurdumuzun çeşitli bölgelerinde ikamet eden Keşanlıların tanışmalarının sağlanması, yardımlaşma ve kaynaşmalarının temininde bulunmak, iş bulmalarında, eğitim ve sağlık sorunlarının giderilmesinde ve öğrencilere her türlü yardımda bulunmak, üyelerin ve yöre insanları arasında her türlü sosyal kültürel yardımlaşmayı sağlamak, yardımlaşma ve dayanışma sınırları içinde yöre insanlarının birlik ve beraberliğini sağlamaktır.

Günün Sözü

Türk Milleti yüzyıllardan beri hür ve müstakil yaşamış ve istiklâli yaşamak için şart saymış bir kavmin kahraman evlâtlarından ibarettir. Bu millet istiklâlsiz yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.
Kemal Atatürk - 1922

Keşan FM Canlı

Anketler

Derneğimizin yeni sitesini nasıl buldunuz?

Kimler Online

Şu anda 30 ziyaretçi çevrimiçi