KEŞANLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ

Derneğimiz, 09.03.1995 tarihinde Yeni Mah. 605 Sok. No: 3 D :12 Gaziosmanpaşa –İST adresinde kurulmuş olup, Kartaltepe Mah. Ürgüplü Caddesi, Eski Edirne Asfaltında Faaliyette bulunduktan sonra tarihinden itibaren kendi mülkü olan Kartaltepe Mah. Okul Cad. No: 5 Bayrampaşa\İST adresinde faaliyetini sürdürmektedir.

Amacı: Derneğimizin amacı, İstanbul da yada yurdumuzun çeşitli bölgelerinde ikamet eden Keşanlıların tanışmalarının sağlanması, yardımlaşma ve kaynaşmalarının temininde bulunmak, iş bulmalarında, eğitim ve sağlık sorunlarının giderilmesinde ve öğrencilere her türlü yardımda bulunmak, üyelerin ve yöre insanları arasında her türlü sosyal kültürel yardımlaşmayı sağlamak, yardımlaşma ve dayanışma sınırları içinde yöre insanlarının birlik ve beraberliğini sağlamaktır.

Günün Sözü

Ne mutlu Türk'üm diyene!
Kemal Atatürk - 1933

Keşan FM Canlı

Anketler

Derneğimizin yeni sitesini nasıl buldunuz?

Kimler Online

Şu anda 10 ziyaretçi çevrimiçi